SEMPRE VERDA som Jardins Molist, especialistes en jardineria

Al mercat hi ha molts models de gespa i de moltes qualitats, i si no n’estàs familiaritzat no és fàcil diferenciar entre una gespa bona i una gespa de baixa qualitat. Al llarg dels nostres anys d’experiència en la recerca i instal·lació d’herbes artificials, ens hem quedat amb una selecció d’herbes amb la màxima relació preu-qualitat, que és la que ara t’oferim.

SEMPRE VERDA som Jardins Molist, especialistes en jardineria, tanques, gespa artificial, reg automàtic, tala d’arbres i neteja forestal. La nostra premisa sempre ha sigut oferir al client el millor servei possible.

T’oferim herba artificial de qualitat seleccionada dels nostres productors de confiança, que hem escollit després de molts anys treballant en el sector de jardineria, i valorant els aspectes essencials que tota herba ha de garantir: el seu tacte, la recuperació després de la petjada, i la seva durabilitat, alhora que tinguin un preu ajustat.

Tot i això, si necessites o busques alguna cosa diferent, t’ho busquem en el nostre catàleg de productors de confiança.

Volem ajudar-te que facis la millor elecció

No sempre és fàcil escollir una bona herba. Volem que prenguis la decisió encertada.

Primer hem de saber a on va col·locada i determinar si és per una zona d’esbarjo, una zona de pas, o una zona decorativa.

Depenent de la seva ubicació, escollirem una herba segons el seu tacte, confort, recuperació, duresa i durabilitat.

El primer pas és anivellar i compactar el terreny. Tot seguit s’ha de col·locar una malla antigerminant perquè no ens neixin males herbes, i finalment es col·loquen les tires d’herba a sobre.

Per col·locar les tires d’herba, primer s’ha de tallar la primera línia de cosits de les dues parts a unir i ajustar-les de tal manera que no es noti la junta entre les dues tires. A continuació, es posa una cinta adhesiva o cinta per encolar entre les dues tires per aconseguir una catifa d’una sola peça.

Si el terreny ho permet, també es pot clavar el perímetre a terra amb unes puntes metàl·liques.

Et fem arribar l’herba allà on ens diguis. O si ho prefereixes també l’instal·lem i ho deixem tot llest per a que només et quedi gaudir-la.

Aquest tipus d’instal·lacions són una elecció que, si es fa bé, pot tenir una llarga durabilitat per una petita inversió econòmica, i sense comptar amb grans despeses de manteniment.

Digue’ns l’espai que t’agradaria cobrir i t’assessorarem amb la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

La qualitat de l'herba

Què hem de tenir en compte a l'hora d'escollir una gespa de qualitat?

Recuperació

Fa referència al grau de resiliència o de recuperació de la verticalitat després de la petjada. És important tenir-ho en compte, principalment,  per a superfícies que tindran una gran intensitat d’ús.

Durabilitat

Els principals factors que intervenen en la durabilitat de l’herba són la intensitat d’ús, la qualitat de la base (si és de polietilè millor), la qualitat del fil (si és monofilament millor), el gruix, la forma del fil i la seva longitud, així com la densitat de fil per m2.

Tacte i confort

És important tenir en compte el tacte i confort de les herbes que s’instal·lin en llocs on vulguem anar descalços, o zones de joc per nens i nenes. A més, com més utilitzada sigui la zona millor grau de confort ha de tenir.

Sol·licita pressupost

T'enviem mostres gratuïtes d'herba artificial a casa teva. Volem ajudar-te que facis la millor elecció.

    Desplaçat dalt de tot
    Obrir el xat
    Hola! En què et podem ajudar?
    Hola! Tens algun dubte? Vols mostres d'herba gratuïtes? Obre el xat per fer-nos saber en què et podem ajudar.