Instal·lacions

Herba artificial per cases particulars

Aconsegueix la terrassa o jardí dels teus somnis amb una gespa sempre perfecta sense invertir en aigua ni adobs

La nostra llar és l’espai on vivim i on passem més hores i, mereixem gaudir al 100% cadascun dels seus espais. Tenim herbes artificials especialment dissenyades per cadascun dels espais de casa teva: jardí, terrassa, àtic, pati, piscina, paret… Perquè volem que puguis tenir la casa que sempre has somiat, amb materials de qualitat i a un preu molt ajustat.

La gespa artificial és un bon recurs mediambiental a l’hora de tenir un espai verd i còmode, la despesa d’aigua és mínima i no necessita adobs ni genera residus.

Opció a muntatge i desmuntatge. Contacta’ns per més informació.

Herba artificial per esdeveniments i fires

Guanya visibilitat en el teu estand o esdeveniment, i genera una millor experiència als teus usuaris o clients potencials

L’ésser humà, per essència, se sent atret pel color verd, el color de la natura i la sostenibilitat. Amb espais de gespa artificial en el teu esdeveniment guanyaràs visibilitat, i això es tradueix en més visites i una millor experiència.

Pots decorar el teu esdeveniment amb un terra (o paret) d’herba artificial, d’aquesta manera s’aconsegueix un espai més acollidor i agradable. Sigui en esdeveniments grans o petits, a l’aire lliure o en recintes firals, un esdeveniment verd marca la diferència.

Tenim el que busques, preus i models a la teva mida. Contacta’ns per més informació.

Herba artificial per espais públics

Espais verds els 365 dies de l'any amb gespa artificial que ofereix més anys de durada en perfectes condicions

Escollim la millor herba artificial per col·locar en espais públics amb alta taxa de petjada, aconseguint una zona verda estable i homogènia de forma duradora.

L’herba artificial és un bon recurs mediambiental a l’hora de tenir un espai verd i còmode, la despesa d’aigua és mínima i no necessita adobs ni genera residus.

Tenim el que busques, preus i models a la teva mida. Contacta’ns per més informació.

Els resultats parlen per si sols

Sol·licita pressupost

T'enviem mostres gratuïtes d'herba artificial a casa teva. Volem ajudar-te que facis la millor elecció.

    Desplaçat dalt de tot
    Obrir el xat
    Hola! En què et podem ajudar?
    Hola! Tens algun dubte? Vols mostres d'herba gratuïtes? Obre el xat per fer-nos saber en què et podem ajudar.